STARTSIDE       |   OM OSS       |   CATERING       |   PRODUKTLISTE       |   BILDER       |   KONTAKT

Om oss









Litt bakgrunnshistorie:

Laksen Fisk og Vilt ble etablert i 1939 og holder fremdeles til i de samme lokalene. I 1986 tok Terje og Irene Syreng over driften av butikken og har gjort den til alt det den står for i dag. Kvalitet og service er nøkkelordene som får kunder fra hele Oslo og omegn til å komme tilbake. I de senere år har kundekretsen økt, og  med det antall ansatte.  Sønnene Morten og Øivind fikk etter hvert også teften for bransjen og har i dag faste stillinger, noe som gjør at Irene i større grad enn før kan hengi seg til det hun elsker mest med jobben… å lage herlige retter på kjøkkenet. Både Terje og Irene har fiske som hobby ved siden av den daglige driften av butikken. Dette kombinert med lang fartstid i faget har gitt utslag i en høy kompetanse innen fersk fisk og bruksområder.
Kunstinteresserte vil nok sette pris på det store veggmaleriet fra krigens dager.

Laksen er en spesialforretning innen sjømat, vilt, delikatesse, catering og hjemmelaget ferdigmat.
Vi har bred kunnskap om råvarer og gir gjerne råd om bruk og tilberedning.

Vareutvalget er stort og består av fersk fisk og skalldyr, vilt, spekemat, seterkost, frukt og grønt.
Noe er sesongbetont som for eksempel ferske lam, hjemmelagde julekaker, sylter og blodklubb.
I tillegg lager vi en del spesielle produkter som saltede snittebønner, sylting av bær og grønnsaker, forskjellige salater, varmmat og mye annet godt.